Som krævet af European Securities and Markets Authority (ESMA) er handel med binære og digitale optioner kun tilgængelig for kunder, der er kvalificeret som professionelle.

banner image


Er IQ Option en legitim mægler?Er IQ Option en legitim mægler?
Er IQ Option en legitim mægler? Hvordan beskytter det dine aktiver?

Fordele ved at bruge IQ Option-mægler:

  • Hvis du leder efter en mægler, der tilbyder en række handelsmuligheder, så er IQ Option et godt valg. Dette firma tilbyder over 350 aktiver og 60 sekunders udløbstider. Du kan indbetale så lidt som $1 og handle på en række forskellige markeder. IQ Option har også en mobil handelsapp. De yder support på 13 sprog og opkræver ingen provision. Hvis du ikke er baseret i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, skal du bruge deres e-mail-kundeservicenumre.
  • IQ Option tilbyder en række forskellige betalingsmetoder og et minimumsindskud på $10. Hjemmesiden er veldesignet og rodfri, med tydelig information. Du kan endda bruge webstedets søgelinje til at få kontooplysninger. Du kan også bruge dens live chat-funktion til at få svar på spørgsmål. IQ Options kundesupportteam er tilgængeligt døgnet rundt. Du skal vente et par dage på et svar, men når du først gør det, har du adgang til deres 24/7 supportpersonale.
  • IQ Option tilbyder to forskellige kontoniveauer. VIP-kontoen inkluderer en personlig manager, og den rigtige konto giver mere fleksibilitet. Sidstnævnte giver dig mulighed for at handle i henhold til prisbevægelser og drage fordel af forskellen mellem nuværende og fremtidige priser. Når du først har en rigtig konto, vil du finde et væld af handelsmuligheder. IQ Option tilbyder også en særlig sektion, der lader dig vælge dine yndlingsaktiver. Disse er nyttige til at foretage handler på valutamarkedet.
  • IQ Option-mægler har en imponerende mobilapplikation. I modsætning til mange andre mæglere er IQ Options platform yderst tilgængelig. Desuden kan du få adgang til det hvor som helst. Desuden er brugergrænsefladen på platformen mobilvenlig, så du kan få adgang til den på farten. Det tilbyder også cryptocurrency tegnebøger, der er sikre og pålidelige. Ikke desto mindre er der nogle ulemper forbundet med IQ Option. For eksempel kan handelsterminalen være lidt rodet med flere vinduer, men dens brugervenlige grænseflade gør det besværet værd.
  • Mens handelsplatformen er meget intuitiv, har nogle kunder klaget over forskelle mellem demo- og rigtige konti. IQ Option-handelsplatformen er dog også registreret hos forskellige myndigheder rundt om i verden og har et fremragende ry blandt handlende. Som følge heraf er det et godt valg, hvis du leder efter en mægler, der også tilbyder demokonti. Disse turneringer kan være ekstremt profitable og kan øge din tillid til markedet.
  • IQ Option tilbyder en bred vifte af handelsmuligheder. Dets kundesupportteam er placeret i mere end tyve lande. Handlende kan kommunikere med deres repræsentanter via e-mail eller gennem virksomhedens live chat. Kundeserviceteamet er tilgængeligt 24/7 via e-mail eller over telefonen. Nogle regioner er mere restriktive end andre, så tjek IQ Options regler, før du tilmelder dig det. Ud over at tilbyde handelsmuligheder, er IQ option et topvalg blandt investorer.