Som krævet af European Securities and Markets Authority (ESMA) er handel med binære og digitale optioner kun tilgængelig for kunder, der er kvalificeret som professionelle.

banner image

Inden du tilmelder dig eToro, skal du kontrollere et par ting. For det første drives virksomheden af ​​en solid organisation. Den har en FAQ-side, der er omfattende, hvilket er en vigtig funktion. Hvis du sidder fast, kan du kontakte eToros kundeservice eller prøve dens ubegrænsede demokonto. Der er heller ingen skjulte gebyrer, så du behøver aldrig at bekymre dig om at miste penge. For det andet er eToros demokonto gratis.

Er eToro en legitim mægler?
Nogle fordele ved eToro

Det næste spørgsmål er, om eToro er en legitim mægler. Selvom virksomheden ikke opkræver administrationsgebyrer, har den en høj markup, som afhænger af de aktiver, du vælger. Du kan også stille spørgsmål i kommentarerne og følge op med de handlende, som du beundrer. Du kan også lære mere om investering ved at kopiere dem eller lære mere om, hvordan de professionelle gør det. Husk, at tidligere resultater ikke er nogen garanti for fremtidige resultater.

Endelig er det vigtigt at bemærke, at eToro har en solid track record. Det er reguleret af CySEC og FCA og har ry for at være sikkert og pålideligt. Der er ingen tilmeldingsbonus længere, men den har masser af andre funktioner, som handlende sætter pris på. Desuden tilbyder det en række værktøjer, der kan hjælpe dig med at lære om handel. Det er også et godt sted at starte, hvis du leder efter et sted at starte din cryptocurrency-investeringsrejse.

En anden ulempe ved eToro er dens mangel på funktionalitet. Du finder ikke noget forskningscenter, men du kan lave en masse tekniske analyser ved at følge sidens nyhedsfeed og fanen Nyheder og Analyse. Desuden kan du endda bruge deres sociale mediesider til at dele dine egne ideer. Er eToro en fidus? Vej fordele og ulemper ved eToro for at afgøre, om det er det rigtige for dig.

eToro tilbyder også en demokonto. Dens YouTube-kanal tilbyder tutorials og analysevideoer. Dette er en fantastisk måde at lære ins og outs af handel og stifte bekendtskab med platformen. Desuden tilbyder eToro YouTube-kanalen også flere eToro-videoer. Selvom eToro har en stor YouTube-kanal, er det nemt at komme i gang med hjemmesiden.

eToro tilbyder en række forskellige investeringer. Du kan investere i aktier og kryptoaktiver, og du kan endda handle med kryptovalutaer. Du kan også investere i Premier League. Du kan også bruge eToros sociale streaming-funktion til at holde dig opdateret på markedstendenser. Selvom eToro ikke tilbyder aktiehandel, tilbyder det CFD’er.

eToro er en online platform, der lader dig handle med alle typer instrumenter. Efter du har registreret dig, skal du bekræfte din konto og indbetale penge for at åbne en demokonto. Når du har bekræftet din identitet og udfyldt ansøgningsformularen, vil du være i stand til at bruge muligheden Real Portfolio. Når du har verificeret din eToro-konto, kan du bruge hjemmesidens CFD-handelsfunktion.

Så er eToro en legitim mægler? Svaret er bestemt Ja.