Som krævet af European Securities and Markets Authority (ESMA) er handel med binære og digitale optioner kun tilgængelig for kunder, der er kvalificeret som professionelle.

banner image

Det er nemt at købe aktier online, og det er også nemt at sælge dem, men den mest innovative måde at købe og sælge aktier på på det nuværende marked er ved at bruge en online mægler såsom IQ Option. Dette firma har sin egen softwareplatform, hvor du kan placere ordrer på enten køb eller salg af aktier, optioner eller futures. Sådan køber du Facebook-aktier ved hjælp af IQ Option-platformen.

Sådan køber du Facebook-aktier – anbefalet mægler

Når du leder efter måder at købe aktier online på, er der en række muligheder, du kan vælge imellem, herunder almindelige online mæglerfirmaer, banker og forsikringsselskaber, eller du kan bruge en optionsmægler. En optionsmægler er en person, der kan fungere som din repræsentant, når han forhandler handler med det selskab, der sælger aktierne eller optionerne. Du kan bruge en optionsmægler på flere måder, såsom køb eller salg af optioner, køb og salg af investeringsforeninger, eller du kan endda handle aktier ved hjælp af optionsplatformen. Med optionsmægleren afgiver du ordrer ved hjælp af din mæglerkonto. Du skal muligvis give mægleroplysningerne, som de derefter gemmer på deres system og får adgang til fra tid til anden.

Hvordan fungerer muligheden?

Når du afgiver ordrer ved hjælp af IQ Option-platformen, satser du på resultatet af aktiesalget mellem køber og sælger af aktien eller optionen. Væddemålene er normalt ikke rigtige og er ikke afhængige af nogen underliggende sikkerhed. Det, der i stedet sker, er, at du får en mulighed for at købe eller sælge aktierne til en bestemt pris inden for en bestemt tid. Du kan kun udføre din ordre, hvis priserne når den forudbestemte grænse.

Trin til at købe Facebook-aktier

Der er flere trin til at købe Facebook-aktier ved hjælp af IQ Options-platformen. Som det første trin bør du bestemme, hvilken løsning der passer bedst til dine behov.

Kortsigtede investorer bruger ofte binære optionshandelsstrategier. Du kan købe én call-option og én put-option med samme strike-pris og udløbsdato. Du betaler forskellen i prisen mellem de to muligheder og venter på, at prisen stiger over udløbspunktet.

Din binære option vil blive meget værdifuld, hvis prisen stiger over optionens strejkepris. Det betyder, at du enten skal købe opkaldet tilbage med fortjeneste eller sælge opkaldet med fortjeneste for at dække din position. For at købe denne aktie med fortjeneste, skal du købe ved lavpunktet og sælge til det højeste. Hvis du tilfældigvis har ret, når prisen går op i det høje, så vil du tjene penge. Men hvis du tilfældigvis tager fejl, når det går op til det laveste, så vil du sidde fast med en masse aktier, som du ikke længere kan sælge.

For dem, der ikke ønsker at tage chancen for at holde aktien for evigt, skal du normalt bruge binære optionshandelsstrategier. Disse er meget nemmere at lære, hvordan man køber denne aktie ved hjælp af, og der er meget mindre risiko involveret. Du har også mere kontrol over prisen. Da du ikke skal betale hele aktiebeløbet, hvis du taber, kan du bestemme, hvornår du skal forlade en position og komme ud, før du taber en masse penge.