Som krævet af European Securities and Markets Authority (ESMA) er handel med binære og digitale optioner kun tilgængelig for kunder, der er kvalificeret som professionelle.

banner image

Hvis du har en IQ Options-handelskonto, spekulerer du sikkert på, “Hvordan downloader du IQ Option-handelssoftware til Mac?” Du er højst sandsynligt stødt på en gratis demo-konto, der gav dig mulighed for at udforske de forskellige strategier og handelsaktiver, der tilbydes på webstedet. Når du har fundet en mulighed, som du kunne føle dig tryg ved, og brugte den strategi, du var mest interesseret i, skulle du tilmelde dig et betalt medlemskab. Denne proces kræver, at du besvarer nogle få grundlæggende spørgsmål. Det er meget vigtigt, at du helt forstår alle disse, før du fortsætter.

Registreringsproces – hvorfor er det påkrævet?

Den primære grund til at kræve en registreringsproces for at downloade handelssoftwaren til Mac er sikkerheden på din konto. Hver kunde, der tilmelder sig den gratis prøveperiode, tilbyder kun adgang til deres handelsmuligheder i en begrænset periode. På det tidspunkt slutter prøvemedlemskaberne, og de vil ikke være i stand til at åbne en ny konto. Det tidsrum, som kundens medlemskab er gyldigt, er angivet på hjemmesiden. Det er afgørende, at du læser denne politik og kender den godt.

IQ Option-softwaren er nem at bruge. Det kræver ingen erfaring for at give mening ud af det. Når du har lært, hvordan du navigerer i grænsefladen, vil du være klar til at begynde at bruge de forskellige funktioner. Der er flere gratis prøveversioner tilgængelige for dem, der ønsker at prøve softwaren, før de investerer i den. Dette er en glimrende måde at teste produktet af, før du foretager en stor økonomisk forpligtelse.

Hvordan downloader IQ Option handelssoftware gratis til Mac?
OSX – IQ Option

Trin til download af IQ Option-software til Mac

Når du har fundet et passende softwareprogram til at downloade gratis, er du klar til at komme i gang. Downloaden begynder, når du klikker på knappen “Download IQ Option” på IQ Option-webstedet. Det er ekstremt vigtigt, at du læser alle instruktionerne, der følger med. De er som regel korte og enkle. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til kundesupportlinjen for at tale med nogen i realtid i åbningstiden.

Når overførslen er fuldført, skal du installere programmet. Igen er denne proces relativt enkel. Når du har installeret softwaren på din computer, behøver du muligvis ikke genstarte din computer for at sikre, at alt kører problemfrit. Du er klar til at begynde din første handelssession. Som tidligere nævnt bør du downloade IQ Option-handelsprogram gratis fra velrenommerede websteder.

Det er vigtigt at huske, at når du lærer at downloade IQ Option-handelsapplikationer gratis, risikerer du nogle af dine penge med dit nye program. Sørg for, at du er fortrolig med din handelsstrategi, før du begynder at bruge denne software. Invester ikke flere penge, end du har råd til at tabe. Hvis du aldrig har handlet med optioner før, vil du måske bruge en træningsplatform til at lære det grundlæggende. Når du føler dig sikker nok til at prøve din hånd med optionshandel, kan du begynde at handle gratis på en demokonto.